Rezervirajte

Doživljaji

Istražite dubrovačku regiju

Dubrovačka regija zaista nudi pregršt mogućnosti za stvaranje novih uspomena. Od stoljetnih povijesnih znamenitosti preko bogate tradicije i baštine do nevjerojatne prirodne ljepote našeg kraja, mora i otoka. 

Zaton je na idealnom mjestu, nadohvat ruke su mu kako Dubrovnik tako i zanimljiva manja primorska mjesta na zapadnoj strani. Ako tražite plažu za uživanje, na raspolaganju imate bogat izbor: plažu Vrtovi sunca u Orašcu (udaljenu samo 3 km od Zatona); plažu Brsečine u istoimenom živopisnom primorskom mjestu (udaljenu 8 km), popularnu plažu Veliki Žali, odmah ispod magistrale (udaljenu 11 km) ili možda poznatu pješčanu plažu Prapratno blizu Stona (udaljena 44 km), idealno za cjelodnevni izlet – posjet Stonu te kupanje u Prapratnom.

Stari grad, omiljena je destinacija mnogih turista. Jedinstven doživljaj šetnje čuvenim gradskim zidinama i Stradunom neizmjerno će obogatiti vaš odmor. Svakako izdvojite dovoljno vremena te uz muzeje i crkve, posjetite i poznate gradske palače, Sponzu i Knežev dvor. Potom prošetajte do stare gradske luke te na Porporelu, poznati gradski lukobran. Sjednite na klupu i uživajte u pogledu na otok Lokrum. 

Casa Laurea Casa Laurea

Dubrovački otoci priča su za sebe u kojoj uživaju kako lokalni stanovnici tako i turisti. Od Lokruma, preko Elafitskih otoka do Mljeta i Korčule... Svaki otok pruža svoje čari i ljepote.

Udaljen samo 6 km zapadno od Zatona, nalazi se divno primorsko mjesto Trsteno. Trsteno skriva svoj Arboretum koji se pruža na približno 25 hektara. Bogate povijesti, prirodne vegetacije sa zbirkama sredozemnih i egzotičnih biljaka, Arboretum je privukao i pažnju filmske industrije, te su upravo tamo snimane mnoge scene svjetski poznate TV-serije „Igre prijestolja“. U svakom slučaju, vrijedi posjetiti.

Konavle, Cavtat, Pelješac.... sve su to mjesta velike prirodne ljepote, povijesti i tradicije. Gdje god da odlučite provesti dan, očekuje vas predivna priroda, bogata povijest, tradicionalni specijaliteti i dobro vino. 

Odlučite li, pak, prošetati Dubrovnikom, pođite do Uvale Lapad, omiljenog mjesta i Dubrovčana i turista. Prošetajte dugom šetnicom uz more, uživajte u pogledu na cijeli zaljev. Šetnica će vas dovesti i do našeg hotela More.

Casa Laurea Casa Laurea

​Cave Bar More
Jedinstveni bar unutar Špilje

Svakako posjetite naš Cave Bar More, ljepotu koju je priroda stvarala stotinama godina od bezbroj tisuća vodenih kapljica. Špilja inspirira i zadivljuje mnoge putnike i istraživače te se nerijetko nađe na nekom blogu ili portalu posvećenom putovanjima. Jedinstven i neobičan ambijent špilje, preuređene u atraktivan i moderan bar koji obuhvaća prostor na tri etaže, idealno je mjesto opuštanja i hlađenja u sparnim ljetnim danima kada temperatura u njemu ne prelazi 24 Celzijeva stupnja. Nadalje, poseban ambijent Špilje, zajedno s terasom uz more, predstavlja savršeno mjesto za organizaciju raznih događanja, a posebno intimnijih vjenčanja. Više informacija potražite na www.cavebar-more.com.

Casa Laurea Casa Laurea

Kušajte gastronomsku ponudu Hotela More

Naši restorani More i Tramuntana poslužuju najbolje dalmatinske i internacionalne specijalitete, pružajući pravi gurmanski doživljaj. Restorani su otvoreni za sve posjetitelje te se do njih, osim kroz hotel, lako može doći šetnicom podno hotela (šetnica Nika i Meda Pucića). Gosti imaju osiguran besplatni parking u hotelskoj garaži.

 

Restoran More
Nezaboravno gastronomsko iskustvo 

Restoran More njeguje mediteranski i internacionalni identitet temeljen na kvalitetnim svježim sezonskim namirnicama, inspiriran najfinijim mesom, plodovima mora i povrćem. Poslužujući istinske delicije i pomno odabrana vina, uz toplo gostoprimstvo, prekrasnu terasu s pogledom na more i ugodan interijer, restoran More nudi izniman gurmanski doživljaj. Jelovnik i online rezervacije dostupni su na www.restaurant-more.com.

 

 

Restoran Tramuntana
Morske delicije s osobnim pečatom 

Restoran Tramuntana poslužuje morske delicije s osobnim pečatom. Svojom vrhunskom uslugom i ponudom, suvremenim ugođajem i prekrasnom terasom s pogledom na more, Tramuntana nudi pravi kulinarski užitak. Vrhunsko gastronomsko iskustvo obogaćeno je širokom ponudom visokokvalitetnih domaćih vina. Jelovnik i online rezervacije dostupni su na www.restaurant-tramuntana.com.

 

Za sve informacije vezane uz našu gastronomsku ponudu slobodno nam se javite na more@hotel-more.hr ili na +385 (0)20 494 200. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Casa Laurea Casa Laurea